De Personeelsplanning Software TaskTime®

Een snelle, efficiënte en gebruiksvriendelijke personeelsplanning

Vereenvoudig de communicatie met je medewerkers door onze tijdsbesparende TaskTime® app

Genereer overzichtelijke rapportages voor verloning en facturatie: inclusief automatische Toeslagen- en kilometerberekeningen

Demo aanvragen
Personeelsplanning Software

Koppelen met uw verloningspakket

TaskTime® biedt u diverse API import- en exportmogelijkheden. Importeer gemakkelijk uw medewerkers naar TaskTime® en exporteer de gewerkte uren naar uw verloningspakket.

Koppelingen en de processen >
Personeelsplanning Software

Automatische kilometerberekening

TaskTime® biedt de mogelijkheid het woon-werkverkeer van uw medewerkers automatisch voor u te berekenen.

Woon-werkverkeer >
Personeelsplanning Software

Geautomatiseerde toeslagen

TaskTime® is de personeelsplanning waaraan u meerdere cao’s met ORT kunt koppelen en die de ORT bij elk ingepland uur accuraat en automatisch berekent. Handmatige berekeningen zijn hierdoor verleden tijd!

Meer over ORT en cao's >
Personeelsplanning Software

Moderne personeelsplanning

Efficiënt en tijdbesparend werken door gemakkelijk in een paar klikken complete roosters in uw planning te zetten of deze aangemaakte diensten uit te zetten naar uw medewerkers via de TaskTime® app.

Meer over planning >

Personeelsplanning maken

Eenvoudig, efficiënt, tijdbesparend, overzichtelijk en modern. Dat is wat u van de planning van TaskTime® kunt verwachten. Samen met een handig overzicht van de beschikbaarheid van uw medewerkers, een scala aan filtermogelijkheden en drag and drop voor het gemakkelijk verplaatsen van diensten.

Demo aanvragen
Personeelsplanning Software

Assistent Planner

Binnen TaskTime® kunt u gebruik maken van onze 'Assistent Planner'. Een artificial intelligence (AI) module, waarbij u de meest geschikte medewerkers voor een openstaande dienst te zien krijgt.

Meer informatie over AI >
Personeelsplanning Software

TaskTime® app voor medewerkers

De TaskTime® app geeft uw medewerkers inzicht in hun rooster. Ze kunnen eenvoudig hun beschikbaarheid doorgeven en gewerkte uren accorderen. Verder ontvangen ze push notificaties bij dienstaanbod, mutaties van diensten en toewijzingen van diensten.

Functionaliteiten medewerkers app >
Personeelsplanning Software

Log van mutaties

Alle mutaties binnen TaskTime® met betrekking tot uw diensten worden opgeslagen in een log. Hierin kunt u alle wijzigingen vinden die zijn gedaan, door wie en wanneer.

Bekijk alle log scenario's >
Personeelsplanning Software

Elk uur een back-up

Elk uur wordt er automatisch een back-up gemaakt van uw gehele database. Zo kan TaskTime® te allen tijde uw meest recente data herstellen na een onverhoopte calamiteit.

Herstellen van data >

Efficiënt accorderingssysteem

Nauwkeurig volgen wat de status is van het accorderen. TaskTime® digitaliseert en automatiseert de urenbriefjes van uw medewerkers, welke met één klik op de knop zijn in te zien. Via de app kunnen medewerkers hun gewerkte uren accorderen, waarna u ze doorstuurt naar uw relatie(s) ter fiatteren. U volgt de status en ziet overzichtelijk welke wijzigingen er zijn gedaan.

Demo aanvragen
Personeelsplanning Software

Switchen tussen organisaties voor medewerkers

Indien uw medewerker werkzaam is bij diverse organisaties, welke allemaal gebruik maken van TaskTime®, kunt u deze medewerker moeiteloos opnieuw toevoegen aan uw bestand. De medewerker kan met hetzelfde e-mailadres worden aangemaakt en kan in de app gemakkelijk switchen tussen de organisaties waar hij of zij aan is gekoppeld.

Personeelsplanning Software

Diensten accorderen

In TaskTime® kunt u nauwkeurig, voor elke medewerker, per week, volgen wat de status is van het accorderen. De medewerker, uzelf en de betreffende relatie(s) kunnen de gewerkte uren accorderen en fiatteren. Eventuele wijzigingen in diensttijden of kilometers ziet u direct.

Accorderingssysteem >
Personeelsplanning Software

Medewerker diploma’s, certificaten en vaardigheden

In TaskTime® kunt u zowel diploma’s als certificaten en vaardigheden koppelen aan uw medewerkers. Daarbij geeft TaskTime® inzichtelijk weer welke certificaten dreigen te verlopen van uw medewerkers.

Personeelsplanning Software

Openstaande diensten versturen naar uw medewerkers

Met gemak kunt u al uw openstaande diensten uitzetten naar uw medewerkers. Medewerkers ontvangen in de TaskTime® app het gestuurde aanbod en kunnen de diensten accepteren of weigeren. U bepaalt welke diensten naar welke medewerkers worden gestuurd en of de dienst automatisch wordt toegewezen aan de eerste medewerker die beschikbaar is of dat u wacht op reacties en zelf bepaalt wie de meest geschikte medewerker voor de dienst is.

Diensten aanbieden >

Geautomatiseerde rapporten

Binnen TaskTime® kunt u eenvoudig overzichtelijke rapporten genereren voor uw verloning en facturatie. De rapporten zijn voorzien van een overzicht van de gewerkte dagen en uren, kilometers en de juiste ORT percentages. Hierbij houdt TaskTime® automatisch rekening met eventuele pauzes, slaaptijden, feestdagen en overgangen naar een volgende dag of week bij nachtdiensten. Woon-werkverkeer begrenzingen worden automatisch doorberekend op uw rapporten.

Demo aanvragen
Personeelsplanning Software

Relaties, vestigingen en afdelingen

In TaskTime® kunt u al uw relaties beheren. Binnen elke relatie kunt u meerdere vestigingen aanmaken en onder elke vestiging kunt u optioneel nog afdelingen toevoegen. Aan elke vestiging en afdeling is een aparte cao te koppelen, met daarin nog een onderscheid tussen uw interne en externe medewerkers. Zo is elke ingeplande dienst in TaskTime® altijd voorzien van de juiste cao en ORT percentages.

Personeelsplanning Software

Groeperen van medewerkers

In TaskTime® kunt u verschillende groepen aanmaken waarin u uw medewerkers kunt groeperen. Deze groepen zijn te gebruiken als filter om sneller de geschikte medewerker te vinden voor uw diensten.

Personeelsplanning Software

Admin-, planner- en HR accounts

In TaskTime® zijn kosteloos en onbeperkt extra admin-, planner- en HR accounts aan te maken.

Personeelsplanning Software

Tijdblokken

In TaskTime® kunt u vooraf tijdblokken registreren onder uw eigen gewenste benamingen. Zo kunt u sneller diensten inplannen zonder steeds handmatig start- en eindtijden in te hoeven vullen.

Snel, efficiënt en betrouwbaar

TaskTime® is ontwikkeld met de meest recente, betrouwbaarste en snelste programmeertechnieken. De razendsnelle reactietijd van TaskTime® is van toepassing op alle modules, inclusief het planningsoverzicht. Verder is er veel aandacht geschonken aan een zeer strakke, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke interface.

Demo aanvragen